WASTEKENINGEN

Een wastekening is een schilderij dat gemaakt is met gesmolten was. Kort gezegd, door middel van een warm strijkijzer, wordt de was gesmolten en aangebracht op speciaal papier, met een heel mooi resultaat. Veel mensen maken tekeningen van een ontwerp die ze bewust willen creëren, zoals prachtige landschappen (bijvoorbeeld een meer met heuvels/ bergen en vogels) en bloemen.

 

Ik maak wastekeningen van spirituele aard. Dat wil zeggen, een schilderij afgestemd op de persoon voor wie ik het maak. Deze wastekeningen zijn abstact, maar als je goed kijkt, dan kan je allerlei dingen zien; dat is heel apart! Maar ook heel bijzonder is dat wat je ziet een boodschap is van je onderbewustzijn. Als een tekening klaar is, dan kijk ik er heel goed naar om de boodschap te ontvangen. Ik schrijf de boodschap op en stuur de tekening met de boodschap naar de persoon voor wie ik het gemaakt heb.

 

Om een persoonlijke wastekening met boodschap te ontvangen hoef je alleen maar je naam en geboortedatum door te geven aan mij. Ik kan me daarop afstemmen. Het is niet noodzakelijk om een foto op te sturen, maar het helpt wel.

 

wastekening