Skip to content
background_be-who-you-really-are

DOOR INZICHT NAAR VERANDERING

Er is niets mooier dan zijn wie je bent!

Als je bent wie je bent, dan ben je vrij. Je bent vrij om je eigen keuzes te maken en je leven te vullen met liefde, blijheid en geluk.

En als je dit uitstraalt, dan zal je alles bereiken wat je wilt! Het klinkt geweldig. Maar misschien klinkt het ook ongeloofwaardig. Of onbereikbaar. Maar er hoeft niets te zijn wat je tegenhoudt om te zijn wie je werkelijk bent. Het ligt alleen maar aan jou om de beslissing te nemen dat je dat werkelijk wilt en de nodige stappen te nemen.

Maar hoe doe je dat?

Het kan zijn dat in een flits je bewustzijn verandert, met het gevolg dat alles mogelijk is. Deze weg is echter voor weinig gelegd. De meeste van ons hebben hulp of begeleiding nodig. Hiermee kan Soulz Energy helpen.

QUANTUM
TOUCH®

TRANSFORMATION
FACILITATION

ENERGETISCHE
THERAPIE

SOUND
HEALING

AURA/CHAKRA
HEALING

ENCAUSTIC
ART

Over Suzie Bonner

Ik ben Suzie Bonner. Ik kom uit Engeland, maar ik woon in Nederland al meer dan 20 jaar. Ik woon samen met mijn Nederlandse partner in Almere.

 

De technieken voor zelfgenezing die ik gebruik heb ik geleerd door ze ook zelf te ondergaan. En het werkt uitstekend! Ik zie de wereld en mijn leven vanuit een  positief perspectief dat ik graag zou willen delen met anderen om hen ook te helpen te zijn wie ze werkelijk zijn!

suzie-bonner_foto

Een afspraak maken of meer informatie?

Neem contact op.

 

Soulz Energy

Suzie Bonner

suzie@soulzenergy.com

reCAPTCHA is required.