Skip to content

ENERGETISCHE THERAPIE

Is er iets wat jou belemmert te zijn wie je werkelijk bent? Wil je iets bereiken maar het lukt niet? Deze therapie is een diepgaande en dynamische manier om de verbinding met je ziel (en andere zielen) te helen.

 

Gebaseerd op de opleiding van Joop van der Hagen en Kitty Haccou, bestaat deze therapie uit verschillende vormen van energiewerk. In de woorden van Joop van de Hagen:

 

‘Energiewerk is een unieke methode om mensen te helpen ‘oude wonden’ uit hun leven, maar ook uit vorige levens en van voorouders te verwerken. Diepgaande en schokkende ervaringen, zoals ook het geboorte- en sterfproces, liggen veelal op onbewust niveau en kunnen zich in het dagelijks leven uiten in geestelijke en/of lichamelijke klachten. Tijdens deze schokkende ervaringen kan zielsverlies plaatsvinden, waardoor een stuk van jezelf achterblijft en niet meer op groeit. Je raakt meer en meer verkrampt en vervreemd van jezelf en je vraagt je wellicht af waarom je zo slecht in je lichaam zit.’

 

Energiewerk maakt gebruik van Soul Retrieval en Soul Extraction (sjamanistisch werken met totemdieren en reizen op trommelklanken om zielsenergie terug te halen, resp. niet-eigen energie te verwijderen) en methoden uit de moderne psychotherapie (reïncarnatietherapie, Voice Dialogue en NLP).

 

Energetische therapie