Skip to content

WIE IS SUZIE BONNER?

Geboren en getogen in het zuiden van Engeland ben ik opgegroeid op het plattenland in een liefedevolle familie. Er was veel ruimte buiten waar wij (mijn zus en ik) konden spelen en contact maken met de natuur. Ik herinner me bijvoorbeeld dat ik vaak praatte tegen de bomen, de bloemen, de stenen of de lucht. Thuis was het altijd warm en veilig. En alles leek mogelijk.

Over Suzie Bonner

Maar hoe ouder je wordt, hoe meer situaties je ervaart, die niet allemaal even prettig zijn. Buiten de veilige wereld van thuis, in andere omgevingen zoals op school, of werk word je vaak geconfronteerd met moeilijke keuzes die je moet maken, dingen te moeten doen die je niet leuk vindt en allerlei complicaties die voortkomen uit verschillende relaties. Ik heb heel veel positieve dingen in mijn leven kunnen meemaken (en ik hoop nog veel meer te mogen beleven) maar ik ben ook af en toe in situaties beland die mij verdrietig hebben gemaakt of andere negatieve emoties hebben veroorzaakt.

Alles wat je ervaart heeft een invloed op wie je bent. Net als bij veel andere mensen, het was alleen maar toen ik ouder was (in mijn geval achter in de dertig) dat ik dit begreep. Ik was dus een hele tijd niet bewust van de oorzaken en gevolgen van de minder prettige dingen die mij overkwamen.

 

In 1999, ontmoette ik mijn huidige partner, Yvonne, die al jaren bezig was met spiritualieit, bij wijze van spreken. Zij vroeg mij dingen rondom spiritualiteit die me nooit eerder waren gevraagd. Het was vaak moeilijk om een antwoord te geven. Maar binnen een korte tijd wist ik veel te zeggen. Ik had zelf ook veel vragen. Wij hadden leuke gesprekken. Vanaf dat punt aan is mijn leven veranderd.

Wij hebben opleidingen, cursusen en workshops gevolgd die met genezing en persoonlijke en spirituele ontwikkeling te maken hebben. Met het leren van verschillende therapeutische technieken, altijd in groepen, hebben wij op elkaar geoefend en daardoor de belemmeringen die wij in ons eigen leven hadden op te lossen. Ik gebruik nog steeds de technieken die ik geleerd heb op mijzelf voor zelfgenezing als ik het nodig heb. En het werkt uitstekend! Nu zie ik de wereld en mijn leven vanuit een ander perspectief, een positief perspectief en graag wil ik dat delen met anderen om ook hen te helpen te zijn wie ze werkelijk zijn!