Skip to content

SOUND HEALING

Jezelf verwennen? Ervaar de magie van een Dreamtime Healing Concert!

 

Alles bestaat uit energie. Bij energie bestaat een trilling van een bepaalde frequentie. Alles heeft een eigen frequentie. Dat zelfde geldt dan ook voor geluiden. Bijvoorbeeld de trilling veroorzaakt door de muzieknoot C is anders dan die van E, de trilling geproduceerd door een drum is anders dan van een viool. Een trilling heeft een bepaald effect op ons lichaam en geest. Het kan voor iedereen anders zijn. Door te luisteren naar verschillende geluiden kan je registreren wat er met je gebeurt – met je lichaam en met je emoties.

 

Een Dreamtime Healing concert is een ligconcert, waarbij de deelnemers, comfortabel liggend, onder begeleiding van verschillende klanken een reis naar hun ware kern maken. Instrumenten uit diverse ‘tribal’ culturen zoals klankschalen, sjamanen trommels en andere percussie instrumenten worden bespeeld. De vibraties van die instrumenten hebben in deze rituele context een ontspannende en helende werking. Het concept is met name geinspireerd door de droomwereld, de ‘Dreamtime’ van de Australische Aboriginals. Reizen in je Droomwereld geeft je inzicht in je diepere energie en helpt je weer in balans te komen.

 

Ik heb het geven van Dreamtime Healing Concerts geleerd van Noord-Amerikaans Indiaan Dancing Thunder, Sjamaan en Chief van de Susquehannock Tribe van Florida, Amerika. Hij vertegenwoordigt een hele oude lijn van kennis en helpt mensen hun geestelijke zintuigen te ontwikkelen en hun spirituele begaafdheden te verlichten. Dit doet hij middels zweethutten, sjamanistiche teachings (die ik ook van hem heb gevolgd) en het geven van Dreamtime Healing Concerten over de hele wereld.

Ook een Dreamtime Healing Concert willen bijwonen? Voor een concert voor 1-2 personen kun je bij mij terecht in mijn praktijk. Ik bied uiteraad ook concerten aan voor groepen tot ongeveer 20 mensen op andere locaties.

Sound healing